Jobba hos oss

Vill du vara med och utveckla Sveriges ledande SaaS-tjänst för ett friskt och tryggt arbetsliv

Tre personer som står vid en dator

Vad du kan förvänta dig

Att arbeta med IA-systemet är att arbeta med en publik molntjänst för ett frisk och tryggt arbetsliv. Systemet används globalt av både små och stora organisationer och har därmed ett stort antal användare som arbetar i systemet dygnet runt. Dessa faktorer ger möjlighet att få arbeta med tekniska utmaningar som normalt bara gäller multinationella molnföretag. Detta sammantaget kräver mycket av dig som person men ger också otroliga möjligheter att utvecklas, även för mycket seniora personer.

Som organisation strävar vi alltid efter kontinuerliga förbättringar och vårt arbetssätt är därför djupt förankrat i dessa två grundläggande principer:

  1. Kunskapsarbetare mår, utvecklas och levererar bäst när de ges möjlighet till ”Autonomy, Mastery, and Purpose”
  2. Den största effektiviteten får vi genom att arbeta enligt ”The 7 Principles of Lean Software Development”

Vi växer snabbt och har mycket höga ambitioner, vi behöver därför förstärka teamen med ett flertal personer med kompetenser inom Fullstackutveckling, DevOps och Site Reliability Engineering (SRE).

Ta chansen att utmana dig själv samtidigt som du får vara med och leverera Sveriges ledande SaaS-tjänst för ett ”friskt och tryggt arbetsliv”, hör av dig via länken nedan så tar vi det därifrån.

Fullstackutveckling, DevOps och Site Reliability Engineering (SRE)

Ta chansen att utmana dig själv samtidigt som du får vara med och leverera Sveriges ledande SaaS-tjänst för ett ”friskt och tryggt arbetsliv”.